Home Begeleiding ondernemers
Begeleiding ondernemers PDF  | Print |

Ondernemer zijn
Wij merken in de praktijk dat het ondernemen een vak apart is en wezenlijk onderscheidend is van werken in een dienstverband. Tenslotte zijn wij zelf ook ondernemer! Wij hebben in veel gevallen dus met exact dezelfde problematiek te maken als u en weten dus precies wat er bij u speelt. Dat schept een band. Wij hebben veel expertise in huis, maar leveren u uitsluitend maatwerk, omdat wij de dienstverlening altijd aanpassen aan wat er op dat moment voor u nodig is.

Ondernemingsplan
Bij het opstellen van ondernemingsplannen mag u ook op onze ervaring en ons advies rekenen. Een gedegen plan dient alle onderdelen te bevatten die voor uw onderneming van belang zijn. Denk hierbij aan de juiste ondernemingsvorm, de keuze van de product-markt combinatie, een geïnventariseerde financieringsbehoefte, begrotingen zoals liquiditeits- en investeringsbegroting, personele zaken en nog veel meer. Een gedegen voorbereiding vastgelegd in een plan vergroot de kans op succes aanzienlijk. Dit geldt voor elke onderneming en niet alleen voor starters. Weet u trouwens dat er voor u wellicht ook subsidiemogelijkheden zijn?

Contracten
Indien u advies en begeleiding wenst bij het opstellen van samenwerkingscontracten, arbeidscontracten, lijfrenteovereenkomsten, managementovereenkomsten en huurovereenkomsten kunt u bij ons terecht. Het zijn zaken die niet nodig lijken, als alles soepel verloopt, maar juist van het grootste belang zijn, als de zaken spannend worden en onder druk komen te staan. Het is belangrijk om alles wat u doet en regelt in de vorm van contracten vast te leggen. Wij beschikken over professionals die voor u de benodigde overeenkomsten (afgestemd op uw specifieke situatie) op kunnen stellen .

 
Designed by Reclamebureau C21