Home Fiscaal Advies
Fiscaal Advies PDF  | Print |

Aangiften
Wij hebben expertise op het gebied van alle voorkomende fiscale aangiften zoals Loonbelasting en Omzetbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting. Wij richten ons fiscale advies zodanig in, dat u een goed inzicht krijgt in uw positie nu en in de toekomst. Fiscaal plannen is verstandig, omdat we daar mee kunnen sturen. Uiteraard is de rechtsvorm en de juridische structuur van uw onderneming van invloed op uw fiscale situatie, maar uw persoonlijke wensen en voorkeuren tellen zeker ook mee. Wilt u dat wij opgelegde aanslagen controleren? Geen punt. Ook het opstellen van bezwaar- en beroepschriften kunnen wij voor u verzorgen. En mocht u belastingcontrole krijgen, het zogenaamde fiscaal boekenonderzoek, dan begeleiden wij dit indien u dit wenst van A tot Z.

Internationaal
Wij beschikken over diverse internationaal contacten met professionals. Het kan namelijk voorkomen dat u lokale expertise nodig heeft op het terrein van accountancy of belastingwetgeving. Uw oorspronkelijke contactpersoon binnen ons bedrijf coördineert alle internationale werkzaamheden. Alle professionals voldoen aan strenge kwaliteitseisen, waardoor wij de hoge kwaliteit dienstverlening realiseren die u van ons verwachten mag.

Fiscale tips? Lees ons kwartaalbericht met handige wetenswaardigheden en actuele informatie, fiscale wetenswaardigheden en nog veel meer. Hier kunt u zich gratis inschrijven voor een abonnement op ‘Result-actualiteiten’.

 
Designed by Reclamebureau C21