Home Jaarrekening
Jaarrekening PDF  | Print |

Zorgvuldig
Het uitwerken en opstellen van de jaarrapportage is een activiteit die van groot belang is voor uw onderneming, uw beleid en uw toekomst. Daarom eist dit de grootste zorgvuldigheid. Wij verschaffen u snel inzicht in jaar- en periodecijfers. Zo ontvangt u van ons indien gewenst uw jaarrekening op korte termijn na afloop van het boekjaar. Mochten wij zaken ter verbetering opmerken tijdens het opstellen van de jaarrekening, dan bespreken wij dit met u. Hierdoor optimaliseren wij samen met u de administratie en daarmee uw bedrijfsvoering. Wij kunnen voor u uw jaarrekening samenstellen, beoordelen danwel controleren (afhankelijk van de voor uw onderneming geldende wettelijke regels en afhankelijk van uw wensen).

Tussentijdse cijfers
Het verleden biedt vaak de basis voor informatie voor beslissingen die nú genomen moeten worden. U kunt daarom kiezen voor tussentijdse rapportages per maand, per kwartaal of per halfjaar. Mogelijk bent u niet wettelijk verplicht om uw jaarrekening te laten controleren maar heeft u (of andere partijen) toch behoefte aan een extra zekerheid over de kwaliteit van uw jaarrekening. In dat geval kan een beoordelingsopdracht mogelijk verstandig zijn. Informeer naar de mogelijkheden over hoe wij een dergelijke opdracht voor u kunnen uitvoeren.

Innovatie
Innovatief bezig zijn is voor ons een vanzelfsprekend gedeelte van onze daginvulling. Wij zullen altijd ‘bijblijven’, om u te allen tijde te kunnen informeren op het gebied van de nieuwste regelgeving, audit-technieken en andere zaken met een financieel aspect. De ontwikkelingen gaan enorm snel. Gelukkig voor u, is het óns vak om dit te volgen.

 
Designed by Reclamebureau C21