Home Over ons kantoor
Over ons kantoor PDF  | Print |

Netwerk van professionals
Wij bieden onze cliënten een volwaardig dienstverleningsconcept aan. Wij respecteren vanzelfsprekend alle regelgeving, richtlijnen en andere voorschriften die aan accountants worden gesteld. Maar wij stellen de ondernemer, zijn uitdagingen en zijn risico's daarbij altijd centraal. Ons kantoor is compact met een aantal gedreven specialisten. Om ons heen hebben wij een netwerk opgebouwd van professionals. Op een aantal terreinen werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Hierbij gaat het onder andere om notariële dienstverlening, HRM advies, juridische en fiscale en automatiseringstechnische zaken en internationaal advies.

Vertrouwen en integriteit
Kernbegrippen voor onze dienstverlening zijn onafhankelijkheid en onpartijdigheid. Zowel de voorschriften van de beroepsorganisaties als de wettelijke regelingen stellen eisen aan deze onafhankelijkheid en onpartijdigheid. Wij onderschrijven deze principes volledig en beschouwen de wet- en regelgeving in het algemeen en op het terrein van Financiën in het bijzonder als een leidraad in onze dienstverlening naar u.

Snel
Wij staan u als klant bij en staan dichtbij u! De communicatielijnen zijn kort. U krijgt ons snel te pakken en kunt veelal per omgaande een antwoord verwachten op uw vraag, of die nu per e-mail of per telefoon binnenkomt. Wij werken voor u, niet alleen als u ons belt en een opdracht neerlegt, maar ook tussendoor, als er zich iets voordoet dat voor u belangrijk is.

 
Designed by Reclamebureau C21